Vi lever af tilfredse kunder

thumbsup
"Ansøgningsskemaet er super nemt og man får hurtigt svar :-)"
Hanne Mortensen 43 år, Bogense
thumbsup
"Kører bare hurtigt og godt!"
Søren Holm 36 år, Stege
thumbsup
"Vildt hurtigt svar og fik også pengene hurtigt :D"
Cathrine Kristoffersen 19 år, Them
thumbsup
"Absolut bare godkendt fra start til slut"
Frederik Christiansen 22 år, Varde
thumbsup
"Virkelig bare hurtigt og nemt :)"
Sara Laursen 29 år, København
thumbsup
"Perfekt løsning hvis man lige mangler penge."
Dan Juhl 52 år, Grenå
thumbsup
"Meget hurtigt så jeg anbefaler"
Kenneth Bendtsen 31 år, Vejle

Lån penge hos Nova Finans


Hos Nova Finans har du mulighed for at låne penge til netop det, som du har brug for. Så hvad enten du drømmer om et nyt køkken eller et nyt badeværelse, en tur ud at rejse. Måske har du brug for et tilskud til en ny bil, penge til en ny cykel eller blot et tilskud til dagligdagens mange udgifter. Uanset hvad, så kan vi hjælpe dig.

Vores løsning gør, at det er let og enkelt at låne penge. Det er altså ligetil at ansøge om at låne penge hos os, og vi har strikket processen sådan sammen, at du ikke behøver stille nogen sikkerhed for dit lån. Det betyder også, at du helt selv bestemmer hvordan du bruger, og på hvad du bruger, de penge, som du låner hos Nova Finans på.

Hele låneprocessen hos Nova Finans er ganske enkel, og det hele foregår online hos os. Det betyder, at du ikke behøver møde op til et fysisk møde for at kunne indfri dine drømme eller få råd til et nyt køkken, TV eller en rejse. Via vores enkle ansøgningsformular, udfylder du let oplysningerne, som vi skal bruge, for at lave et lån til dig. Ligesom vi giver dig svar på, straks efter du har ansøgt, om det er muligt for dig at låne penge hos os eller ej. Du får svar med det samme fordi, din låneansøgning og selve kreditvurderingen bliver behandlet elektronisk. Derfor finder du hos os lynhurtigt ud af, om du kan blive godkendt til netop det lån, som du ønsker.

Hvis du bliver godkendt, får du tilsendt et skræddersyet lånetilbud, som vi anbefaler, at du læser godt igennem. Vi anbefaler blandt andet, at du tjekker, at den månedlige udgift passer til dit budget. Derefter skal du give os din accept online, og når du har indsendt din accept, som du giver ved at underskrive med NemID, vil pengene blive overført til din konto i løbet af kort tid. Det er altså nemt, enkelt og sikkert at låne penge hos Nova Finans.

Vores store erfaring indenfor lån og finansiering gør, at du vil opleve en sikker proces, og vores opsætning her på Nova Finans guider dig sikkert igennem låneprocessen og ansøgningsformularen. Vi har en stærk samarbejdspartner i ryggen i forhold til finansiering, og her hos os er du sikret, at du får gennemskuelige online lånebetingelser.

Vi skræddersyer lånet til dig

Når du låner penge hos Nova Finans får du pengene til din rådighed, til en lav rente, og vi stiller ikke spørgsmål om, hvad du vil bruge pengene på. Det gør vi ikke, fordi du ikke skal stille sikkerhed for lånet, når du låner penge hos os. Vores system her på Nova Finans udfører en hurtig og individuel kreditvurdering, og derfor får du et lånetilbud, som er skræddersyet præcis til dit behov, og til din situation.

Det betyder, at hvis du står og har brug for et attraktivt lån til en god og lav rente, så er du havnet hos den rette udbyder. Nova Finans er klar til at modtage din ansøgning med det samme, og du udfylder den nemt her på siden.

Hvor stort dit lån hos Nova Finans skal være, er helt op til dig, så længe du holder dig indenfor vores låneloft på 50.000 kroner. Du kan også vælge den løbetid på lånet, som passer bedst til dig, for hos os kan løbetiden være på alt mellem 24 og 72 måneder.

Når du låner penge hos Nova Finans er det vigtigt, at det er nemt for dig som kunde, og at du føler dig tryg. Vores eksisterende kunder udviser stor tilfreds, blandt andet fordi, vores ansøgningsproces er nem og gnidningsfri. Du kan se hvad flere af vores kunder siger om at låne penge hos os, her på siden, og nedenfor ser du et lille udpluk af, hvad nogle kunder gennem tiden har sagt:

  • Virkelig bare hurtigt og nemt
  • Perfekt løsning hvis man lige mangler penge
  • Ansøgningsskemaet er super nemt og man får hurtigt svar

Vores kunder viser stor tilfredshed, og det tror vi på, at de gør fordi, Nova Finans er en sikker låneudbyder for dig, der har brug for at låne en sum penge op til 50.000 kr., og som samtidig ønsker at ansøgningsprocessen foregår lynhurtigt. Igennem os, og vores samarbejde med BasisBank A/S, som udbyder finansieringen, er du i trygge hænder, når du skal låne penge. Gennem et lån fra os, har man muligheden for at realisere drømme og planer, og hvad der er det rette lån, er meget individuelt. Det er netop derfor, at vi tilbyder forskellige størrelser på lån og forskellige løbetider på afbetalingen. Det er vigtigt, at du er i trygge hænder, når du låner penge hos os. Det er derfor, at vores side og vores vilkår er lette at gennemskue, der er ingen skjulte gebyrer og du får med det samme et overblik over, hvad det vil koste dig at låne penge hos Nova Finans. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej til at opfylde dine drømme, gennem et sikkert og gennemskueligt online lån. Så lån allerede i dag penge, hos Nova Finans, til netop det du går og drømmer om.

Lån penge hurtigt


Når du har hurtigt brug for et lån, kan et lån, som du ansøger om online, være den bedste løsning for dig. Her hos Nova Finans vil du nemlig opleve, at processen går rigtig hurtigt. Det gør den fordi hele kreditvurderingen og ansøgningsprocessen sker elektronisk over vores side, og du vil derfor i løbet af meget kort tid blive kreditvurderet, og modtage et lån, som er skræddersyet efter dine behov.

Når først du har accepteret lånetilbuddet, vil du i løbet af ganske kort tid kunne have pengene til rådighed på din egen konto. For når du sender din ansøgning ind, modtager du straks et lånetilbud, og når du har accepteret dette, ved at underskrive med NemID, vil pengene normalvis stå på din konto allerede samme dag.

Så hvis du er på udkig efter et godt alternativ til de mere traditionelle lån, som du kan få gennem din fysiske bank, og de mere traditionelle banklån, som man kan tegne online, så er Nova Finans et godt bud.

Det er dine drømme og projekter, som vi gerne vil hjælpe med at opfylde, ved at tilbyde et hurtigt lån hos os. Vores kunders drømme findes i mange udgaver og størrelser, og derfor tilbyder vi lån i forskellige størrelser. Og vi sikrer, at pengene hurtigt er imellem dine hænder.

For du kan låne penge hurtigt hos Nova Finans. Gennem vores lette og forståelige ansøgningsproces, er du garanteret en effektiv, sikker og hurtig behandling. Når du låner penge hos Nova Finans undgår du lange møder i banken, ligesom udbetalingen af pengene sker straks, modsat de fleste banker, hvor du må vente noget tid på, at pengene havner på din konto.

Vi kan låne dig penge hurtigt, fordi vi hele tiden arbejder på at gøre det så simpelt så muligt for vores kunder, og fordi vi har en god samarbejdspartner, som finansierer lånet let og hurtigt.

Så let låner du penge hos os:

  • Find ansøgningsformularen her på siden
  • Udfyld ansøgningsformularen nemt og hurtigt
  • Modtag lånetilbuddet med det samme
  • Underskriv, og giv os din accept med NemID, for at acceptere tilbuddet
  • Modtag pengene på din konto allerede samme dag

Med et hurtigt lån kan dine drømme gå i opfyldelse nu og her. Vi låner dig sikkert og hurtigt penge til netop det du går og drømmer om. Så hvis du står og mangler et hurtigt lån til en spontan rejse, til et nyt fjernsyn eller til noget helt tredje, så står Nova Finans altid klar til at behandle din låneansøgning, og derefter forhåbentligt tegne dit lån. Vi hjælper med at realisere dine drømme, uden skjulte gebyrer og til en lav og gennemskuelig rente.

Det er vigtigt, at vi giver vores kunder en god oplevelse, og vi har ingen intentioner om at skjule, hvad det koster at låne penge hos os. Netop derfor får du straks at vide, hvad det vil koste dig om måneden af låne din ønskede sum, med den ønskede løbetid.

Det er derfor gennemskueligt og let at låne penge hos Nova Finans. Din oplevelse, er vigtig for os, og du kan her på siden se, hvad andre kunder har sagt om at låne penge hos os. Det kan du fordi vi gerne vil være ligetil, og fordi vi gerne vil dele andres låneoplevelser med dig.

Hvem kan ansøge om et hurtigt lån?
Hos Nova Finans stiller vi ikke de store krav til dig som person, andet end, at du skal være minimum 18 år.
Vi vurderer alle vores låneansøgere individuelt, og det er ud fra vores kreditvurdering af dig, at vi kan se, om vi kan tilbyde dig netop det lån, som du har ansøgt om.

Du er derfor altid velkommen til at ansøge om et lån hos os, hvad enten du er studerende, arbejdsløs, selvstændig eller lønmodtager. Det er dine individuelle økonomiske forhold, som afgør, om du kan låne penge hos os.

Inden du beslutter dig for at låne penge hos Nova Finans, kan du let beregne, her på siden, hvad det vil koste dig månedlig at optage lånet. Vi synliggør renterne, omkostningerne og ÅOP, så oplysningerne er let tilgængelige for dig. Og samtidig lette at forstå.

Vi anbefaler dig, at selvom du kan låne penge hurtigt og nemt hos os, så bør du gøre dig nogle overvejelser omkring dit lån. Det er vigtigt, at lånets månedlige ydelse ikke overstiger det beløb, som du reelt kan betale af på dit lån hver måned. Det er netop derfor, at vi synliggør alle oplysninger, så du med sikkerhed ved hvad et lån hos os, vil koste dig.

Lån penge nu


Man kan komme i den situation, at man har brug for at låne penge her og nu, og det er netop en af fordelene, som du får hos os. Det kan være, at du står med en akut behov for at låne en sum penge, fordi der er opstået uforudsete udgifter, som du ikke selv kan dække lige med det samme. Det kan være smart at tage et lån hos os, fordi du kan vælge at indfri lånet med en kort løbetid, og dermed tilpasse tilbagebetalingsperioden til den periode, der passer til den tid, hvor du selv kan spare pengene sammen.

Vi kan godt forstå, at der kan opstå situationer, hvor man akut har brug for en sum penge, og det er netop her vi kommer et i billedet.

Et lån hos os, kan nemlig være en god løsning, hvis du står og skal bruge penge nu og her. Det kan være en nødvendighed, for at du kan få din hverdag til at hænge sammen, eller det kan være fordi du har en drøm du gerne vil opfylde. Måske vil du gerne kunne opfylde din drøm i dag, i stedet for eksempelvis to år, hvor du selv har kunnet spare pengene sammen. Det er her vi kommer ind i billedet.

Hos os kan du nemlig låne penge nu. Det kan du fordi, vores låneproces er hurtig, let og effektiv. Når du har udfyldt vores ansøgningsformular her på siden, med dine oplysninger, så går der kun et øjeblik, før du modtager et lånetilbud. Hvis du accepterer dette tilbud, kan pengene stå på din konto allerede samme dag, og dermed har du midlerne til at dække dine uforudsete udgifter, eller indfri dine drømme straks.

Et lån igennem os, kan altså være en god hjælp i en krisesituation eller til at opfylde dine drømme. Det går hurtigt, det er let og du får pengene med det samme. Du er dermed fri for at møde fysisk op, vente i flere dage eller uge på en kreditgodkendelse, og du kan straks få pengene til rådighed på din egen konto.

Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har et akut behov for at låne penge. Vi er også klar til at rådgive og vejlede dig, og ellers udfylder du blot ansøgningsformularen her på siden. Her vælger du hvor stor en sum penge, du ønsker at låne, og hvor lang en løbetid du ønsker. Derefter kan du let ansøge om et lån. Vi skal blot bruge nogle enkelte informationer om dig, for at kunne vurdere, om du opfylder de krav der er, for at du kan optage et lån hos os. Derefter mangler vi blot din accept, og når vi har fået den, overfører vi pengene til dig med det samme.

Vi ved, at der er et stort udvalg af lånemuligheder både i bankerne og online i dag, og netop derfor er det vigtigt for os, at vejlede dig let igennem processen. Hos os er alting gennemskueligt, og du får straks et overblik over, hvad det vil koste dig at låne penge hos. Det betyder, at din låneproces bliver nem og smertefri, og at du optager lånet gennem en smart og transparent tjeneste, som sikrer, at du ikke bliver snydt.

Lån penge nu gennem hurtig betjening

Der er ikke flere dages ventetid, når du låner penge hos Nova Finans. Vores proces er hurtig, og derfor kan du også låne penge hos os, når du har akut brug for en sum penge til en uforudset udgift eller en investering i din hverdag.

Vi skal blot bruge nogle enkelte oplysninger om dig, som du videregiver til os gennem ansøgningsformularen, og derefter vil du straks få besked, om du kan optage lånet eller ej. Hos de fleste almindelige banker er der rigtig mange krav til låntageren, og det kan tage ugevis før, at man har vished omkring, om man kan låne penge. Det slipper du for, når du ansøger om et lån lige nu hos Nova Finans.

For faktisk kan pengene være på din konto samme dag, som du ansøger. Det er nemt, enkelt og effektivt - og du kan låne penge lige nu.

Er du usikker på, hvordan du gør, så står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig og rådgive dig, men de informationer du skal bruge, finder du let, her på siden.

En online lån har ganske enkelt aldrig været lettere tilgængeligt, end hos os, og du kan nemt låne op til 50.000 kroner uden at skulle tænke på, om banken nu har åbent eller ej. Vi gør det nemt for dig at låne penge hos Nova Finans.

Når du er igennem låneprocessen, og du har modtaget pengene på din konto, så ønsker vi dig god fornøjelse med pengene, og vi håber, at de kan hjælpe dig med netop det du har brug. Har du brug for rådgivning og vejledning, også når du har optaget et lån, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe, og det er vigtigt for os, at det et let og ligetil at være kunde hos os i Nova Finans.

Lån penge hurtigt og let med Nova Finans

Udfyld din låneansøgning

Udfyld din låneansøgning

Vælg dit lånebeløb, din
løbetid og klik blot på
'ANSØG OM DIT LÅN HER'.
Vi gør det nemt og enkelt.

Underskriv med NemID

Underskriv med NemID

Ligesom du kender det fra
banken, kommunen, osv. -
Det er gør hele processen
mere sikker og hurtigere.

Pengene på din konto

Pengene på din konto

Ved godkendelse af din
ansøgning om lån, vil pengene
blive overført direkte
til din NemKonto.

Lån penge uden at stille sikkerhed

Lån penge hurtigt og let med Nova FinansUdfyld din låneansøgningUnderskriv med NemIDPengene på din konto

Lån penge uden at stille sikkerhed

PRIVATLIVSPOLITIK


1. DATANSVARLIGHED


Nova Finans, som ejes og drives af Selesto ApS (herefter Selesto) tager din persondatabeskyttelse alvorligt.


Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.


Den juridiske enhed, der er ansvarlig for behandlingen af dine persondata, er:


Navn: Selesto ApS


CVR-nummer: 39321688


Adresse: Hobrovej 509, 9200 Aalborg SV


Har du spørgsmål kan du altid kontakte os på info@novafinans.dk.


Selesto’s repræsentant er Torben Hansen.


2. BEHANDLING AF PERSONDATA


Type af data


De data, vi anvender, omfatter:


E-mail


Selesto indsamler, opbevarer, behandler og anvender dine data med henblik på markedsføring via e-mail og sms, som du direkte har givet samtykke til.


Selesto behandler alene data om dig, der er relevante og tilstrækkelige i forhold til de formål, hvorfor oplysningerne er indhentet.


Vi indsamler, behandler og opbevarer alene de persondata, der er nødvendige i forhold til at oplyse vores fastsatte formål. Derudover er det bestemt ved lovgivning, hvilken type af data, vi skal indsamle og opbevare.


Ved din tilmelding accepterer du som bruger, at Selesto ApS må behandle dine indtastede oplysninger. Ligeledes accepterer du, at Selesto ApS må sende nyhedsbreve med tilbud og muligheder indenfor netop lån. Du vil modtage lånetilbud fra disse brands: Sparxpres, Lånlet, Spargo Finans, Modus Finans, Leasy Lavrentelån, DER Privatfinans, Nordiclån, Leasy Minilån og Paymark Finans, Føniks Privatlån, Fokuslån, Nova Finans, Vivus, Ferratum, Lendon, Folkelånet, Mini Finans, Kassekreditten, Bonuslån, Turbolån, Auroralån, Tillidslån, Cashper, Kvikto, Moment Lån, Kronelån, Simbo, Tando Lån, Spar Nord, Foxy Finans, Nordcredit, Lendme og Zaplo. Her kan også være tale om generel information indenfor lån. De oplysninger du har indtastet, som vi derfor behandler, kan også blive brugt i forhold til marketing på sociale medier og andre relevante platforme. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke, såfremt du ønsker dette.


Kontrol og opdatering af persondata


Selesto kontrollerer, at de persondata, vi behandler om dig, ikke er urigtige eller vildledende. Vi opdaterer endvidere løbende dine persondata, enten via løbende kontakt med dig eller via offentlige databaser.


Da vores arbejde er afhængig af, at dine data til enhver tid er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine persondata.


For at sikre kvaliteten af dine data, har vi vedtaget interne regler og procedurer for kontrol og opdatering af dine persondata.


Sletning


Selesto sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til formålet, dog således at anden lovgivning, der foreskriver opbevaring i bestemte tidsperioder overholdes.


Vi har defineret sletterutiner og kontrol til sikring heraf.


Lovligt grundlag


Selesto skal som udgangspunkt bruge dine persondata for at behandle dine ordrer, hvilket formål er lovligt, idet der er indgået en aftale med dig herom. Hvis der ikke foreligger et lovligt grundlag for at indhente dine persondata, indhenter vi dit samtykke, inden behandling af sådanne oplysninger finder sted.


Har vi brug for dit samtykke, er dit samtykke frivilligt, og du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at henvende dig til os.


Videregivelse


I visse situationer kan det være relevant for os at videregive dine persondata. Selesto videregiver alene persondata, hvis vi har et lovligt grundlag herfor.


3. SIKKERHED


Selesto beskytter dine persondata og har interne regler om informationssikkerhed.


Vi har udarbejdet instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine persondata mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, mod uautoriseret offentliggørelse og mod, at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.


Selesto har endvidere fastlagte procedurer for deling af adgangsrettigheder til medarbejdere.


For at undgå datatab laver vi løbende back up af vores datasæt.


I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der kan medføre risiko for dig, vil vi underrette dig om sikkerhedsbruddet hurtigst muligt.


4. ANVENDELSE AF COOKIES


Selesto placerer kun nødvendige cookies, der sikrer funktionaliteten af vores hjemmeside, og som er undtaget fra krav om samtykke.


Før der placeres cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke.


5. DINE RETTIGHEDER


Ret til adgang til dine persondata


Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan endvidere få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem der modtager data om dig.


Adgangen til at modtage ovenstående oplysninger kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.


Ret til berigtigelse eller sletning


Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige eller forkerte, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse om, hvori unøjagtigheden eller fejlen består.


I nogle situationer har vi en forpligtelse til at slette dine persondata, eksempelvis hvis du trækker dit samtykke tilbage.


Hvis du mener, at dine data ikke er nødvendige i forhold til formålet, kan du bede om at få dem slettet.


Ret til at gøres indsigelse


Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata.


Hvis din indsigelse er berettiget, ophører vores behandling af dine persondata.


Ret til at flytte dine persondata


Du har ret til at modtage de persondata, du har stillet til rådighed for os, og dem, vi har indhentet om dig hos andre aktører på baggrund af dit samtykke.


Hvis du anvender denne ret, vil du modtage dine persondata i et almindeligt anvendt maskinlæsbart format.


Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til Selesto.


Hvis du ønsker at få adgang til dine persondata, får dem rettet eller slettet, eller gøre indsigelse mod vores behandling, undersøger vi, om det er muligt og giver dig meddelelse herom så hurtigt som muligt og senest en måned efter, at vi har modtaget din henvendelse herom.

PRIVATLIVSPOLITIK


1. DATANSVARLIGHED


KrediDania, som ejes og drives af Selesto ApS (herefter Selesto) tager din persondatabeskyttelse alvorligt.


Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.


Den juridiske enhed, der er ansvarlig for behandlingen af dine persondata, er:


Navn: Selesto ApS


CVR-nummer: 39321688


Adresse: Hobrovej 509, 9200 Aalborg SV


Har du spørgsmål kan du altid kontakte os på info@kredidania.dk.


Selesto’s repræsentant er Torben Hansen.


2. BEHANDLING AF PERSONDATA


Type af data


De data, vi anvender, omfatter:


Navn, telefonnummer og e-mail.


Selesto indsamler, opbevarer, behandler og anvender dine data med henblik på markedsføring via e-mail og sms, som du direkte har givet samtykke til.


Selesto behandler alene data om dig, der er relevante og tilstrækkelige i forhold til de formål, hvorfor oplysningerne er indhentet.


Vi indsamler, behandler og opbevarer alene de persondata, der er nødvendige i forhold til at oplyse vores fastsatte formål. Derudover er det bestemt ved lovgivning, hvilken type af data, vi skal indsamle og opbevare.


Ved din tilmelding accepterer du som bruger, at Selesto ApS må behandle dine indtastede oplysninger. Ligeledes accepterer du, at Selesto ApS må sende nyhedsbreve med tilbud og muligheder indenfor netop lån. Du vil modtage lånetilbud fra disse brands: Sparxpres, Lånlet, Spargo Finans, Modus Finans, Leasy Lavrentelån, DER Privatfinans, Nordiclån, Leasy Minilån og Paymark Finans, Føniks Privatlån, Fokuslån, Nova Finans, Vivus, Ferratum, Lendon, Folkelånet, Mini Finans, Kassekreditten, Bonuslån, Turbolån, Auroralån, Tillidslån, Cashper, Kvikto, Moment Lån, Kronelån, Simbo, Tando Lån, Spar Nord, Foxy Finans, Nordcredit, Lendme og Zaplo. Her kan også være tale om generel information indenfor lån. De oplysninger du har indtastet, som vi derfor behandler, kan også blive brugt i forhold til marketing på sociale medier og andre relevante platforme. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke, såfremt du ønsker dette.


Kontrol og opdatering af persondata


Selesto kontrollerer, at de persondata, vi behandler om dig, ikke er urigtige eller vildledende. Vi opdaterer endvidere løbende dine persondata, enten via løbende kontakt med dig eller via offentlige databaser.


Da vores arbejde er afhængig af, at dine data til enhver tid er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine persondata.


For at sikre kvaliteten af dine data, har vi vedtaget interne regler og procedurer for kontrol og opdatering af dine persondata.


Sletning


Selesto sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til formålet, dog således at anden lovgivning, der foreskriver opbevaring i bestemte tidsperioder overholdes.


Vi har defineret sletterutiner og kontrol til sikring heraf.


Lovligt grundlag


Selesto skal som udgangspunkt bruge dine persondata for at behandle dine ordrer, hvilket formål er lovligt, idet der er indgået en aftale med dig herom. Hvis der ikke foreligger et lovligt grundlag for at indhente dine persondata, indhenter vi dit samtykke, inden behandling af sådanne oplysninger finder sted.


Har vi brug for dit samtykke, er dit samtykke frivilligt, og du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at henvende dig til os.


Videregivelse


I visse situationer kan det være relevant for os at videregive dine persondata. Selesto videregiver alene persondata, hvis vi har et lovligt grundlag herfor.


3. SIKKERHED


Selesto beskytter dine persondata og har interne regler om informationssikkerhed.


Vi har udarbejdet instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine persondata mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, mod uautoriseret offentliggørelse og mod, at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.


Selesto har endvidere fastlagte procedurer for deling af adgangsrettigheder til medarbejdere.


For at undgå datatab laver vi løbende back up af vores datasæt.


I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der kan medføre risiko for dig, vil vi underrette dig om sikkerhedsbruddet hurtigst muligt.


4. ANVENDELSE AF COOKIES


Selesto placerer kun nødvendige cookies, der sikrer funktionaliteten af vores hjemmeside, og som er undtaget fra krav om samtykke.


Før der placeres cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke.


5. DINE RETTIGHEDER


Ret til adgang til dine persondata


Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan endvidere få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem der modtager data om dig.


Adgangen til at modtage ovenstående oplysninger kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.


Ret til berigtigelse eller sletning


Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige eller forkerte, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse om, hvori unøjagtigheden eller fejlen består.


I nogle situationer har vi en forpligtelse til at slette dine persondata, eksempelvis hvis du trækker dit samtykke tilbage.


Hvis du mener, at dine data ikke er nødvendige i forhold til formålet, kan du bede om at få dem slettet.


Ret til at gøres indsigelse


Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata.


Hvis din indsigelse er berettiget, ophører vores behandling af dine persondata.


Ret til at flytte dine persondata


Du har ret til at modtage de persondata, du har stillet til rådighed for os, og dem, vi har indhentet om dig hos andre aktører på baggrund af dit samtykke.


Hvis du anvender denne ret, vil du modtage dine persondata i et almindeligt anvendt maskinlæsbart format.


Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til Selesto.


Hvis du ønsker at få adgang til dine persondata, får dem rettet eller slettet, eller gøre indsigelse mod vores behandling, undersøger vi, om det er muligt og giver dig meddelelse herom så hurtigt som muligt og senest en måned efter, at vi har modtaget din henvendelse herom.

Ved din tilmelding accepterer du som bruger, at Selesto ApS må behandle dine indtastede oplysninger. Ligeledes accepterer du, at Selesto ApS må sende nyhedsbreve med tilbud og muligheder indenfor netop lån. Du vil modtage lånetilbud fra disse brands: Sparxpres, Lånlet, Spargo Finans, Modus Finans, Leasy Lavrentelån, DER Privatfinans, Nordiclån, Leasy Minilån og Paymark Finans. Her kan også være tale om generel information indenfor lån. De oplysninger du har indtastet, som vi derfor behandler, kan også blive brugt i forhold til marketing på sociale medier og andre relevante platforme. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke, såfremt du ønsker dette.

Vi sender dig markedsføringsmateriale fra følgende 22 virksomheder :

Facitlån, Paymark Finans, Fokuslån, L’EASY Minilån, L’EASY, D:E:R Privatfinans, Spargo Finans, Folkelånet, Arbejdernes Landsbank, Føniks Privatlån, Lendo, Lånio, Lendme, Nova Finans, Lendingwire, Basisbank, Modus Finans, Nordiclån, Goloan, Coop Bank, Samlino.

Jeg giver samtykke til, at SKAT inden for 24 timer giver de oplysninger, som SKAT har registreret om mig, til Basisbank.


Det drejer sig om disse oplysninger:
• Min seneste årsopgørelse
• Oplysninger om mine indkomstforhold for de seneste 3 måneder – bl.a. A-indkomst, B-indkomst og bruttoindkomst.Hvor ofte giver SKAT oplysninger til Basisbank?


Med mindre jeg giver et nyt samtykke, så giver SKAT kun oplysningerne til Basisbank én gang.Hvad må oplysningerne bruges til?


Basisbank må bruge oplysningerne, så længe de er relevante, til disse formål:
• Behandling af mine kreditansøgninger
• Rådgivning af mig vedrørende mine kreditmæssige og økonomiske forhold
• Beregninger, som Basisbank udarbejder og bruger ved løbende kreditvurderinger.Hvor kan jeg se, hvilke oplysninger der er givet videre?


I min skattemappe kan jeg i mindst 5 år se, hvilke oplysninger der er givet videre til Basisbank.
Jeg kan også til enhver tid kontakte Basisbank og få oplyst, hvilke oplysninger Basisbank har fået om mig fra SKAT. Basisbank kan dog sige nej i enkelte tilfælde, der er bestemt ved lov.Hvis Basisbank ikke længere må bruge mine oplysninger?


Hvis jeg ikke længere ønsker, at Basisbank skal bruge oplysningerne, skal jeg meddele det til Basisbank. Kontaktoplysninger kan findes på Basisbanks hjemmeside. Det betyder, at Basisbank ikke længere må bruge oplysningerne, når de skal behandle en ny kreditansøgning, rådgive mig eller beregne nye kreditvurderinger. Tilbagekaldelsen har dog ikke virkning for den brug af oplysningerne, der allerede har fundet sted i henhold til dette samtykke.Hvornår gælder samtykket?


Samtykket gælder, når jeg har underskrevet med NemID.

Jeg samtykker til, at Basisbank som långiver – til brug for en konkret ansøgning om kreditoptagelse – må foretage en undersøgelse af min kreditværdighed og økonomiske status, og at der i forbindelse med låneansøgningen indsamles og behandles personoplysninger om mig. Basisbank må indsamle og behandle oplysninger om navn, nuværende og tidligere adresser og cpr-nr. til brug for identifikation. Basisbank må endvidere indhente e-skat oplysninger, oplysninger fra offentlige databaser samt hos kreditoplysningsbureauer og advarselsregistre.Kreditregisteret


Jeg samtykker også til, at Basisbank til brug for den konkrete vurdering af kreditværdighed må indhente og udveksle oplysninger om mine lån og kreditter fra de virksomheder, der udveksler oplysninger via Kreditregisteret. Basisbank må via Kreditregisteret indhente følgende oplysninger: Identifikationsoplysninger, hvilken type lån, som jeg må have optaget eller hvilke kreditfaciliteter, som jeg har fået stillet til rådighed, hovedstolen på lånet/kreditrammen, stiftelsestidspunkt, aktuel saldo og om du er i restance med andre lån/kreditter. Baggrunden for, at vi behandler oplysninger om, hvorvidt du er i restance er, at denne oplysning er relevant for at give et fuldt billede af din økonomiske status. Denne oplysning indgår i vurderingen af din kreditværdighed sammen med de øvrige oplysninger, som vi modtager, og kan derfor ikke stå alene i vurderingen af om du kan opnå lånet. Vi afslår med andre ord ikke din ansøgning alene af den grund, at du må være i restance overfor andre. Oplysninger om hvilke virksomheder, der har adgang til oplysninger via Kreditregisteret findes på kreditregisteret.dk.Opbevaring


Basisbank opbevarer oplysningerne, så længe Basisbank har en låneaftale med mig og i den periode herefter offentlige regler kræver dette – typisk 5 år.

Oplysningerne, der må indhentes, er identifikationsoplysninger, saldo, lånetype, hovedstol/kreditramme og oprettelsesdato. Oplysningerne må kun bruges til kreditvurdering i forbindelse med min ansøgning om kredit hos Basisbank.

Det er frivilligt, om jeg ønsker at give samtykke til, at Basisbank indsamler og behandler oplysninger om mine kreditengagementer. Hvis jeg ikke ønsker at give mit samtykke, kan det få den betydning, at kreditværdigheden først kan vurderes, når jeg selv har fremskaffet den nødvendige dokumentation til Basisbank.

Jeg kan trække mit samtykke tilbage ved at kontakte Basisbank på kundeservice@basisbank.dk eller tlf. 70 22 09 29. Det vil dog ikke have betydning for den behandling og videregivelse af mine oplysninger, der er sket før samtykket trækkes tilbage.

Læs mere om Basisbanks behandling af dine data i vores privatlivspolitik.

Med en Tryghedsforsikring er dine ydelser på lånet dækket i op til 12 måneder, hvis du skulle blive ramt af arbejdsløshed eller sygdom. Forsikringspræmien svarer til 8% af din månedlige låneydelse, og opkræves af Basisbank sammen med ydelsen på lånet. Tryghedsforsikringen tegnes gennem Basisbank i Lloyd’s of London Syndicates 4444/958 og 44, til hvem vi videresender de kundeoplysninger, som er nødvendige for, at forsikringsselskabet kan tegne og administrere forsikringen.


Jeg/vi ønsker at tegne en Tryghedsforsikring. Til brug for tegning af Tryghedsforsikringen erklærer jeg/vi:
– at jeg/vi ikke er fyldt 66 år
– at jeg/vi ikke er syg(e)
– at jeg/vi er arbejdsdygtige og er i betalt arbejde min. 16 timer pr. uge


Jeg/vi accepterer de udleverede forsikringsbetingelser, herunder dækningsundtagelser om særlige helbredsforhold og proceduren for anmeldelse m.v.

Vent venligst -
din ansøgning behandles